Clock icon

OM OSS

Vi er et performancebyrå spesialisert i innsiktsbasert annonsering på sosiale medier. Hva betyr det tenker du? Det betyr at vi hjelper deg til å bruke innsikt og data fra dine egne kunder og virksomhet til å få mest mulig ut av kampanjene dine på Facebook, Instagram, LinkedIn osv, med de budsjettene du har tilgjengelig. I tillegg til å styre kampanjene dine hjelper vi deg også med å spore så mye som mulig relevante resultater, og viser deg hvordan du også kan lese og forstå kampanjerapporter, og prioritere riktig videre.

Helene og Miguel møttes da de jobbet for markedsavdelingen til Facebook i Barcelona, der de fikk uvurdelig innsikt i hva som skal til for å få maksimalt ut av annonser på Facebook, inkludert algoritmen, innsikt og struktur. Sammen hjalp de hundrevis av bedrifter med Facebook-annonsene sine. De flyttet i 2017 til Norge for å starte Singlot, der de har fortsatt å hjelpe store og små bedrifter med annonser på alle de store sosiale mediene, alltid med stort fokus på innsikt og analyse.

Singlot about
Helene

Jeg heter Helene og er den mest rastløse av oss! Jeg føler alltid litt på FOMO og hopper på enhver sjanse til å komme med nye ideer. Jeg digger å samle de ulike delene av et krevende prosjekt og se det hele bildet, spesielt når datadrevne beslutninger og innsikt er involvert. Det er alltid verdt arbeidet når vi ser positive resultater for kundene! I tillegg holder jeg kurs for små og store kunder, inkludert som gjesteforeleser på Høyskolen Kristiania.

Miguel

Jeg er Miguel og jeg digger å jobbe med innholdsproduksjon og videoredigering, både for organisk innhold og annonser. I tillegg jobber jeg masse med å bygge gode og forståelige rapporter, eller dashboards, som presenterer data på en forståelig og oversiktlig måte. Sporing på nettsider er noe jeg også jobber masse med, og jeg har god kjennskap til alt fra Google Tag Manager til mer spesifikke sporingsverktøy.

Yonca

Hi! This is Yonca and I have 13 years of experience in digital marketing.I´ve worked at large enterprises such as Facebook and Vistaprint, and have also worked closely with SMBs throughout my work experience. I have proven track record and first-hand insights into audiences, technical tactics and creative concepts that drive revenue.

Clock icon

våre mål, visjon og verdier

MÅL image

MÅL

Å bringe sammen selskaper og folk gjennom samarbeid og kunnskap

VISJON image

VISJON

Åpenhet og tillit mellom byrå og kunde. Vi skaper skreddersydde performance-løsninger for bedrifter som både selger i Norge og som har planer om å utvide til utlandet.

VERDIER image

VERDIER

Fremtidsrettet, internasjonalt og datadrevet