Datadrevet Digital Markedsføring

Din guide inn i internasjonale markeder
Sea-waves element
Flag icon Sea-waves element
Pin icon Sea-waves element
Flag icon Sea-waves element

Visjon, Misjon, Verdier

Hva som gjør oss til oss!
Visjon icon
Visjon
Forene bedrifter og mennesker på tvers av landegrenser ved hjelp av samarbeid og kunnskapsutveksling.
Misjon icon
Misjon
Redefinere hva et byrå er ved å bringe tilbake åpenhet og tillit mellom kunde og byrå. Vi er et studio som tilbyr skreddersydde løsninger til bedrifter som allerede selger, eller planlegger å selge, løsninger eller produkter til andre land enn sitt eget.
Verdier icon
Verdier
Fremovertenkende, internasjonal og data-drevet
Clock icon

Hvordan?

Gjør deg klar for en ekspedisjon
Digital markedsføring er en reise, og du må være forberedt før du starter. La oss hjelpe deg med å tenke fremover, slik at vi sammen kan løse eventuelle utfordringer, og utnytte mulighetene som dukker opp underveis. Vi hjelper deg med å sette opp en skreddersydd markedsføringsstrategi – eller enda bedre – å tilpasse din eksisterende markedsstrategi til landet eller markedet du ønsker å nå ut til.
Analyse image

Analyse

Du har kanskje en idé og ønsker å markedsføre denne ut i verden, men vi kan alle være enige om at dette ofte er en frustrerende prosess. Vi er her for å hjelpe deg! Gjennom å sette oss inn i målene, markedet og kundereisen for bedriften din kan vi hjelpe deg med å sette sammen en strategi for veien fremover.
Sett kursen image

Sett kursen

Dette legger det beste grunnlaget for suksess. Vi forbereder en data-basert strategi tilpasset behovene til deg og din bedrift innen kanaler, annonsering, budsjetter innholdskalender o.l. Husk at en digital strategi aldri bør være fastlåst, men kan og bør endres ettersom sosiale medier og brukervaner endrer seg.
Alle mann på dekk image

Alle mann på dekk

Reisen vi har lagt ut på krever riktig mannskap, og nøkkelen er et godt samarbeid mellom de riktige personene, fra vår side og deres side. Begge sider jobber som et helhetlig team, og vi kan fungere som en utvidet del av ditt markedsteam. Fra deres side kan relevante ansatte være markedsansvarlige, innholdsprodusenter og data-analytikere. Vår side består av Helene og Miguel, samt et stort, internasjonalt nettverk av talentfulle mennesker som kan være med på å nå dine mål. Uansett hva målene dine er finnes det noen der ute som vet akkurat hva som skal til!

Tid for testing image

Tid for testing

Det er tid for å implementere prosesser og kampanjer, overvåke og optimalisere dem. Vi tester oss frem til de beste resultatene, en prosess som er både morsom og inspirerende! Det beste vi vet er å se gode ideer vokse, utvikles og forbedre seg!

Hvem er vi

Singlot er et prosjekt bestående av to veldig ulike mennesker som bestemte seg for å hoppe i det og prøve, og som nyter hvert skritt på veien! Selv om denne hjemmesiden kun introduserer oss to grunnleggerne, har vi et stort nettverk av likesinnede partnere i ryggen. Det er veldig spennende for oss å kunne delta i denne reisen sammen, og håper vi sammen kan hjelpe deg!
Miguel
Hei! Jeg er Miguel
Singlot har to sjeler, og jeg tror jeg trygt kan si at jeg er den med mest bakkekontakt. Jeg nyter hele prosessen med å kjøre kampanjer, samle og analyse data og rapportere resultater. Jeg er også veldig glad i å samarbeide med kundene og partnerne våre på prosjektene vi er involvert i.
Helene
Hei! Jeg er Helene
Singlot har to sjeler, og jeg er på mange måter den rastløse av oss – alltid med et snev av FOMO og klar til å hoppe på alle nye ideer som dukker opp. Jeg trives veldig med å sette sammen alle bitene i et utfordrenede prosjekt – særlig når interkulturell kommunikasjon og data-drevne avgjørelser er involvert – alt er verdt strevet når man ser positive resultater for kunden.

Gjestebok

Oppdag hvordan vi har hjulpet noen selskaper!
Å jobbe med Singlot er alltid hyggelig! De er effektive, kreative og positive. Etter å ha jobbet tett sammen på flere kampanjer, viser de alltid forståelse for formålet vårt og bidrar med verdifull innsikt. Singlot sørger for at vi fortsetter å bygge relasjoner til målgruppen vår!

Vi jobber med

Fantastiske selskaper!
THM
Skk
Rype
Larvik kommune
LABO
Jenter og tek logo facebook
HMNG
Dietaris
Anchor image

Kontakt oss

Slipp oss en linje så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan for å diskutere prosjektet ditt!

Takk!

Vi kommer snart tilbake til deg.