Clock icon

Tjenester

Fra å hjelpe deg med merkevarebevissthet til å forbedre din nåværende konverteringsfrekvens.

Flag icon
Annonsering i sosiale medier

Sosiale medier eksisterer ikke i et vakuum, men både påvirker og påvirkes av de andre kanalene i kundereisen din. For å oppnå målene du har satt deg er det viktig å prioritere hvilke kanaler du er til stede på, samt å tilpasse kampanjene dine til hver kanal. Vi hjelper deg selvfølgelig med begge disse tingene, som vi har hjulpet hundrevis av andre bedrifter. Hva venter du på?

  • Google Ads
  • Google Anaytics
  • Qualified leads
  • Social package
  • Social content management
Flag icon
Dataanalyse og sporing

Dør du litt innvendig når du hører ord som data og analyse? Det gjør ikke vi! Data og innsikt er selve kjernen i hvordan vi jobber med markedsføring, og vi hjelper deg å sette opp nøyaktig sporing og samle data man faktisk kan stole på. På den måten kan vi hjelpe deg med å ta gode og smarte beslutninger basert på dataene dine, og sørge for at annonsekronene dine blir brukt på best mulig måte. Vi kan hjelpe deg uansett om du trenger en full implementering av all type sporing, eller bare en kvalitetssjekk av det du allerede har satt opp. Bedrifter som er flinke til å bruke dataene sine får både bedre og billigere resultater fra kampanjene sine, så ikke kast vekk denne muligheten!

  • Dataanalyse
  • Sporing
Flag icon
Rådgiving og opplæring

Digital markedføring er i konstant endring, og kan være utrolig vanskelig å følge med på, selv når man jobber med det daglig. Trenger du eller kollegaene dine en liten oppfriskning innen Google Ads, Facebook Business Manager, eller å sette opp en god markedsstrategi? Eller kanskje du har en nyansatt i teamet som trenger å lære å sette opp kampanjer på sosiale medier? Uansett hvilke behov du har for kunnskap og opplæring kan vi hjelpe deg med personlig opplæring og workshops for både små og store team.

  • Rådgiving
  • Opplæring
Flag icon
Internasjonal markedsføring

Er du godt etablert i Norge og har planer om å utvide og selge tjenester eller produkter til utlandet? Eller kanskje du allerede selger til utlandet og trenger hjelp til å forbedre kampanjene dine på sosiale medier. Et lite hint - hvis du bruker samme bilde og tekst + Google Translate mister du garantert salg. Vi kan hjelpe deg med å tilpasse kampanjene dine til språket og kundevanene i markedet du ønsker å nå, uansett hvor i løypa du er.

  • Internasjonal markedsføring
Anchor image

Do you think any of our services could help your business?

Drop us a line and we’ll get back to you as soon as we can!

Takk!

Vi kommer snart tilbake til deg.