Clock icon

Success Stories

Larvik municipality

Kampanjen har levert på alle punkter og vi er veldig fornøyde. Vi fikk de søkerne vi ønsket


Vibeke Høeg Næss - Kommunikasjonssjef
Lighthouse icon

Brief

Så mange som 200 000 står uten fastlege i Norge i dag. Det er stor etterspørsel etter fastleger, og Larvik kommune er ikke noe unntak. I den forbindelse laget vi en annonsekampanje for å rekruttere flere fastleger for Larvik kommune. Kommunen ønsket å lage en frittstående kampanje hvor målet var å treffe flest mulig i målgruppen med budskapet om ledige fastlegehjemler i Larvik

Hva vi gjorde

Affair utarbeidet idé og konsept for rekrutteringskampanjen, tekst og utforming, og sto for gjennomføring med film og foto for deling på sosiale medier. Vi var veldig fleksible og hele kampanjen ble gjennomført i løpet av rekordtid!

Kommunen hadde som mål å få én kvalifisert søker. Kampanje leverte over benchmark, med 8 søkere totalt, deriblant 6 svært kvalifiserte søkere. Totalt fikk kampanjen en klikkrate på neste 3%, og en CPC på under 3kr. Kampanjen fikk over 10 000 link-klikk, og en besøkstid på siden på over 2 minutter, som vitner som høy interesse blant de besøkende. I tillegg fikk kampanjen en stor brandingeffekt blant lokalbefolkningen generelt, og fikk svært mye positiv respons i form av kommentarer og delinger av annonsene.

Resultater

Flag icon
700% Arrow icon
Forventet søkere
Flag icon
10.000 Arrow icon
Link klikk
Flag icon
2 minutter Arrow icon
Gjennomsnittstid på siden
Flag icon
3% Arrow icon
Klikkrate
Anchor image

KONTAKT OSS

Slipp oss en linje så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan for å diskutere prosjektet ditt!

Takk!

Vi kommer snart tilbake til deg.