Clock icon

Success Stories

Jenter og Teknologi

Å jobbe med Singlot er alltid hyggelig! De er effektive, kreative og positive. Etter å ha jobbet tett sammen på flere kampanjer, viser de alltid forståelse for formålet vårt og bidrar med verdifull innsikt. Singlot sørger for at vi fortsetter å bygge relasjoner til målgruppen vår!

Karoline Løvall - Prosjektleder Jenter og teknologi
Lighthouse icon

Brief

Jenter og teknologi er en del av NHO (Næringslivets Hovedorganisasjon) som jobber med å øke kvinneandelen i teknologiutdanninger. De hadde mange gode idéer, men trengte en skikkelig "boost" med deres digitale markedsføring og hvordan de kunne nå ut til målgruppen deres.

Hva vi gjorde

På grunn av prosjektet og målgruppen, visste vi at Instagram og Snapchat ville være gode plattformer å bruke. Som forventet, ble disse plattformene viktige for prosjektet.

I 2019 var det to hovedarrangementer: Det første var NASA-konkurransen, hvor vinnerne fikk reise til NASA i Houston, Texas. Det andre var en Norgesturne, som var et event der Jenter og teknologi besøkte flere byer i Norge. Intensjonen med Norgesturneen var å promotere teknologi- og vitenskapsindustrien til unge jenter.

I begge arrangementene brukte vi skreddersydde videoer fra tidligere år for å lage relaterbart innhold. Denne tilnærmingen kombinert med andre metoder, som for eksempel Snapchat lens, engasjerte målgruppen vår som aldri før.

Året 2020 var utfordrene for oss alle. Vi begynte året med en ny nettisde og like etter kom Corona. Takket være det vi gjorde i 2019, kombinert med enklere tilnærminger, fikk vi bedre resultater. Vi hadde en stor økning i antall deltakere både i konkurransen og på Norgesturneen. Generelt så vi en økning i engasjement og online tilstedeværelse.

Resultater

Flag icon
4M Arrow icon
Videovisninger
Flag icon
9.7M Arrow icon
Inntrykk
Flag icon
106 Arrow icon
Konkurransedeltakere
Flag icon
9500 Arrow icon
Norgesturnedeltakere
Anchor image

KONTAKT OSS

Slipp oss en linje så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan for å diskutere prosjektet ditt!

Takk!

Vi kommer snart tilbake til deg.