Clock icon

Success Stories

iTec AS

Singlot utarbeidet en strategi som hjalp oss å engasjere våre mest relevante målgrupper på tvers av kanaler. Takket være dere hjelp har vi sett en økning i synlighet og innholdet vårt er nå mye høyere kvalitet.
Ove Haugen, Daglig Leder ved iTec
Lighthouse icon

Brief

iTec AS ønsket økt synlighet på nett, samt å tilpasse seg mer den moderne brukerreisen. De er en leder innenfor salg av skjæremaskiner, men de følte at kommunikasjonsstrategien deres var en smule utdatert. De tok derfor kontakt med oss, og ba om hjelp til å bli bedre på digital synlighet.

Hva vi gjorde

Fordi vi startet med tilnærmet blanke ark kunne vi utvikle de nødvendige prosessene og verktøyene slik at iTec kjapt kunne starte arbeidet med å endre sin digitale kommunikasjon. Selv om vi i hovedsak var innleid som konsulenter, var vi også til tider operativt involvert for å sørge for fortgang og effektivitet. Vi jobbet særlig med utvikling og implementering av kampanjer. Bl.a. ble alt av messer og konferanser der iTec var til stede kombinert med digitale kampanjer for et større nedslagsfelt og synlighet. Vi fokuserte også stort på innhenting av data fra relevante målgrupper for å kunne bruke retargeting til å hente inn leads til nyhetsbrev og drive kvalitets-trafikk til hjemmesiden.

Resultater

Flag icon
686% Arrow icon
Økning i økter
Flag icon
692% Arrow icon
Økning i nye brukere
Flag icon
1850% Arrow icon
Økning i videvisninger
Flag icon
242% Arrow icon
Gj.snitting organisk rekkevidde per post
Anchor image

Kontakt oss!

Slipp oss en linje så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan for å diskutere prosjektet ditt!

Takk!

Vi kommer snart tilbake til deg.