Clock icon

Success Stories

Frisk uten sukker

Vi opplevde Singlot som svært serviceinnstilte og gode sparringspartnere. Helene var rask til å svare oss på våre henvendelser og tilgjengelig når vi ønsket å gjøre endringer. De kom stadig med gode innspill til hvordan endringene kunne utføres og anbefalinger om andre endringer og kampanjer vi burde teste. På kort tid lyktes de med å få ned leadprisene våre, samt øke antall leads. Alt i alt er vi svært fornøyd med jobben Singlot utførte for oss i Frisk uten sukker AS.

Bente Josefsen - Daglig leder Frisk uten sukker
Lighthouse icon

Brief

Frisk uten sukker (FUS) har et viktig samfunnsoppdrag: de ønsker å hjelpe den norske befolkningen å bli kvitt sukkeravhengighet ( 25% av den voksne befolkningen er anslått til å ha en sukkeravhengighet!). I tillegg til å tilby kurs og hjelp til den generelle befolkningen jobber de også med politikere og dagligvarebransjen for å senke mengden tilsatt sukker i maten vi kjøper. Målet deres med Facebook-annonsering var å få påmeldinger til kundeklubben, der medlemmer lærer å leve en sunnere livsstil gjennom kurs og personlig oppfølging. Rent konkret så de etter leads som enten lastet ned et oppskriftshefte, ble med på et gratis minikurs eller deltok på ulike webinar. Disse leadsene ble dermed varmet opp videre via et automatisk email-løp før de konverterte. FUS hadde allerede testet Facebook-annonsering i lang tid, men ønsket hjelp fordi de følte lead prisene deres var for høye.

Hva vi gjorde

Siden målet for annonsene var ulike type lead var det naturlig å teste lead (kundeemne-generering) kampanjer. Vi testet både Facebook leadskjemaer der emailer samles direkte på Facebook og sendes til kundens CRM system, og å sende trafikk til en landingsside på FUS sin hjemmeside. Leadsene som ble samlet på Facebook kostet 50% mindre enn leadsene som kom fra hjemmesiden, så vi skiftet fokuset 100% til lead kampanjer. I tillegg hjalp vi til med å rydde opp sporingsoppsettet og la inn API-konverteringssporing.

Resultater

Flag icon
27% Arrow icon
Kostnad per lead
Flag icon
113% Arrow icon
Økning i leads
Anchor image

KONTAKT OSS

Slipp oss en linje så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan for å diskutere prosjektet ditt!

Takk!

Vi kommer snart tilbake til deg.